Πετμεζά 1
Ηράκλειο Αττικης, 141 21 211 1160 607

Θα σας βρούνε εύκολα

Search Engine Optimization (SEO)

Όλες οι μεγάλες μηχανές αναζήτησης όπως το Google, το Bing και το Yahoo έχουν πρωτογενή αποτελέσματα αναζήτησης, όπου εμφανίζονται και ταξινομούνται ιστοσελίδες, με βάση αυτό που η μηχανή αναζήτησης θεωρεί αρμόζον για τους χρήστες.

Το SEO είναι η διαδικασία που επηρεάζει την προβολή ενός ιστότοπου ή μιας ιστοσελίδας σε μια μηχανή αναζήτησης ιστού. Εξετάζει πώς λειτουργούν οι μηχανές αναζήτησης, τι ψάχνουν οι άνθρωποι, τους πραγματικούς όρους αναζήτησης ή τις λέξεις-κλειδιά που πληκτρολογούνται στις μηχανές αναζήτησης.

Είναι πολύ σημαντικό ο ιστότοπός σας να είναι όσο το δυνατόν πιο φιλικός προς τις μηχανές αναζήτησης. Η εύρεση ενός ιστότοπου με υψηλά αποτελέσματα αναζήτησης είναι κάτι πολύ δύσκολο που απαιτεί πλήρη και εμπεριστατωμένη γνώση της λειτουργίας των μηχανών αναζήτησης και της ανάκτησης πληροφοριών. Η RISECUBE έχει αυτή τη γνώση και εγγυάται ότι ο ιστότοπός σας θα έχει τα αποτελέσματα που επιθυμείτε!

Pay Per Click advertising (PPC)

To PPC, περιλαμβάνει την επί πληρωμή προώθηση της εταιρείας σας στα αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης. Συνδέεται πάντα με λέξεις κλειδιά και οι χρεώσεις επιβάλλονται με τα clicks που έχει η διαφήμιση σας. Το κόστος του click προσδιορίζεται από τον ανταγωνισμό που έχουν οι λέξεις κλειδιά, δηλαδή με το χρηματικό ποσό που δαπανά κάποια άλλη εταιρεία στον ίδιο κλάδο.

Στην RISECUBE γνωρίζοντας πόσο σημαντική είναι η προώθηση της εταιρείας καθώς επίσης και το κόστος που απορρέει, είμαστε στην θέση να ελαχιστοποιούμε το συνολικό κόστος της επενδυσής σας, χρησιμοποιώντας εργαλεία και τεχνικές που επηρεάζουν το click through ratio (CTR), και πετυχαίνουμε την υψηλή θέση μεταξύ των διαφημιζόμενων με το λιγότερο δυνατό κόστος.

Μιλήστε μας για το project σας!

Μοιραστείτε μαζί μας τις ανησυχίες σας, και θα σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή λύση για το project & την επιχείρησή σας.

ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΤΩΡΑ